FMCG TOP 2020 KONFERENCIA - A JÖVŐ FREKVENCIÁJÁN!

2020. május 13-14.

 

Az FMCG és kereskedelmi szektor kiemelkedő éves eseménye!
 

„A jövő frekvenciáján” című idei két napos konferenciánkon viták, előadások, interjúk, esettanulmányok, vélemény ütköztetések, best practice-ek, kerekasztal-beszélgetések formájában igyekszünk minél több olyan módszert, technológiát, high-tech megoldást bemutatni, amelyek jó eséllyel mozdíthatják ki a piacot, vállalkozásokat a komfortzónájukból. Gondolkodjon velünk előre a jövő ipari-, kereskedelmi-, és marketing megoldásain. Ha érdekli önt, hogy hogyan lehet a termékfejlesztésekkel, innovációkkal, modern értékesítési technikákkal leginkább megnyerni, a fogyasztókat, növelni lojalitásukat, és hatékonyan növelni a márkák forgalmát, jöjjön el a konferenciánkra, és hangolódjon rá velünk a jövő frekvenciájára.
 

Ízelítő a témákból:

  • Megállt az idő? Ismerjük meg a fogyasztói viselkedés jelenét és jövőjét, alakítsuk ehhez a marketinget.
  • Kereskedelem 4.0. Az ipari forradalom nem csak a gyáraknál zajlik, a technológia átalakítja az üzletünket.
  • Kategóriateremtők. Márkák és termékek, amelyek alapjaiban írtak át fogyasztói igényeket.

 

Időpont: 

2020. 05. 13-14.

Helyszín:

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel (3394 Egerszalók, Forrás u. 6.)

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles).

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk  ki a megadott elektronikus címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.