FMCG Top 2017 konferencia – A növekedés rakétái

2017. április 27-28.

Az FMCG és kereskedelmi szakma egyik legfontosabb éves eseménye az ágazat meghatározó szereplőinek kétnapos szakmai fóruma. A rendezvényen a résztvevők idén is izgalmas, az élelmiszeripar legégetőbb kérdéseit tárgyaló előadásokat, makro- és mikroelemzéseket, kerekasztal-beszélgetéseket hallhatnak, valamint megismerkedhetnek a legjobb gyakorlatokkal.


MIÉRT ÉRDEMES ELJÖNNI?

Idén a 25 éves Élelmiszer születésnapja alkalmából a megszokottnál nagyobb bulival készülünk. Lesz stand up comedy Bellus Istvánnal, élőzene a Musicbox Partyzenekarral, dj és értékes nyeremények!Résztvevőink közelebbről is megismerkedhetnek az immár harmadszor megrendezett „Az Év Boltja” verseny 2017-es győzteseivel. Díjátadó és érdekes előadások. A szakmai programok mellett alkalma nyílhat egy jó hangulatú networkingre, találkozhat üzleti partnereivel, a kereskedelem és kapcsolódó iparágak közép és felsővezetőivel, versenytársaival. Borkostóló, vacsora, buli, wellness egy felejthetetlen rendezvényen, egy gyönyörű helyszínen. 


Részletes programért kattintson a program fülre!


Részvételi díj: 

Teljes árú részvételi díj: 119 000 Ft+áfa / fő (szállással és teljes elátással)

Teljes árú jegy 1 napra: 69 000 Ft+áfa / fő (kávészünetekkel, ebéddel és vacsorával)

Jelentkezés 3 főtől: 99 000 Ft+áfa / fő (szállással és teljes elátással)


Időpont: 

2017. 04. 27-28.

Helyszín:

Hotel Wellamarin Leisure&Wellness****superior (8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1)


A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát postázunk ki a megadott címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.