10.00-10.25 A fontos tárgyak belénk költöznek

Az emberek többsége azt gondolja, hogy pusztán építészeti, esztétikai, funkcionális kérdés, hogyan néz ki egy bevásárlóközpont, egy üzlet. Pedig a környezetnek is megvan a maga pszichológiája. 

Dr. Dúll Andrea, ELTE-PPK Gazdaság- és Környezetpszichológia Tanszék, habilitált egyetemi docens, tanszékvezető (Felkérés alatt)

10.30-11.30 Előadás egyeztetés alatt
11.35-12.05 Tájfun a Mosoly Országában, avagy Kasszás Erzsi betáncol a CBA-ból

Nem sok reklám vált ki olyan parázs vitát, indulatokat, indít el olyan elsöprő vírusmarketing- és mémcunamit, mint a CBA legújabb reklámjában dalra fakadó Kasszás Erzsi. A róla szóló eszmecserében mindkét véglet megszólalt a marketingszakmát és a reklámfogyasztókat épp úgy mozgósítva a vitában. Az Élelmiszer a kérdésben nem kíván döntőbírót játszani,a  szóban forgó kampány csupán apropóként szolgál, hogy neves marketingszakemberek kifejthessék, a kiskereskedelmi láncoknak hogyan, milyen üzeneteket érdemes útnak indítani, és miféle célcsoport felé. Milyen legyen egy reklám: meghökkentő,trendi, humoros, tényszerű, extrém, szexi, vagy valami egészen más? Többek között ezeket a kérdéseket feszegetjük. 

Nagy Bálint, IBS, Marketing Tanszékvezető  // MRSZ, ügyvezetőségi tag, valamint Sas István és Becker György beszélget. 

12.10-12.40 Bemutatkoznak az Év Boltjai

A hivatalos eredményhirdetést követően közelebbről is megismerkedhetünk Magyarország legkiemelkedőbb üzleteivel. 3 nyertes bemutatkozó előadását hallhatjuk. 


12.45-13.15 Közkívánatra! Újra nyomoz az FMCG Trendőrség

220 felett… A fogyasztó csak kapkodja a fejét!

Dörnyei Otília, GfK, ügyfélkapcsolati igazgató és Szabó Károly Carlo, ügyvezető igazgató, Kaméleon Reklám ismét akcióban.

13.20 Konferencia zárása
13.25 Ebéd

További programok egyeztetés alatt...

A konferencia programját folyamatosan frissítjük, a programváltozás jogát fenntartjuk. A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát postázunk ki a megadott címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülnek.